Større konferanser

Vi har jo snakket endel om konferanser, hvordan de fungerer og hva som er bra og viktig å ha med seg når man skal leke vert for en konferanse. Det er bra å ha konferanser generelt for selskap, men det man virkelig bør forsøke å sikte seg på, er konferanser for hele industrier. Får man til det, ja da kan man sammenligne seg med de store casinohotellene i Las Vegas. Nok en gang så handler det mye om logistikk og infrastruktur. Man er nødt til å ha stor nok plass, det er først og fremst det viktigste.

Teknologi

Og deretter bør man se på den teknologiske situasjonen i hotellet, om det er tilfredsstillende. Om det er det, så har du kommet en lang vei. Spesielt om du har et hotell som Viken Hotell som også har en fantastisk beliggenhet. Fordi selv om konferanser naturlig nok er seriøse greier hvor mye forretninger blir gjort, så er det også mange mennesker der som bruker sjansen til å slappe av litt.

Beliggenhet

Og jo bedre beliggenhet du har, jo mer attraktiv blir du. Der har Viken Hotell vært en vinner. Når du har den fantastiske naturen, og den relative nærheten til Oslo, så er det ikke mye som er galt.

Det er naturligvis ikke alle hotell som har mulighet til det, men så mye man klarer å gjøre dette jo bedre. Det er jo egentlig en investering i hotellet, som kan virkelig være belønnende, spesielt med litt hell. Det er naturligvis ikke alle som ser på det på den måten, og mange ønsker å holde seg relativt lokale og være som et feriested for folk som vil komme seg vekk litt. Og det er det absolutt ingenting i veien med, vi behøver mangfold i alle aspekt av samfunnet vårt, og hotellindustrien er intet unntak i så måte.