Om Viken Hotell

Viken Hotell er et veldig fint hotell, fint plassert ved elven og har en fin og moderne stil. Det er vel en stil som er moderne, og det er en trivelig stemning i hotellet når du er der. Men det er nok uten tvil plasseringen som gjør dette hotellet til en vinner hos folk flest. Tross alt så er det jo slik at når man er på reise og skal på hotell, så vil man jo ikke bruke altfor mye tid i selve hotellet. Man ønsker å se på omgivelsene og området rundt, og her er det nok av å velge mellom.

Viken Hotell en vinner og her er det noe for alle og en hver. For de som liker å være ute i vakker natur, er det mulig å gå på tur eller en tur i elva. Man kan bare ta et skritt utenfor hotellet og så er man der. Om man vil til storby, så kan man jo det også, selv om Oslo ikke er akkurat rett rundt hjørnet. Men for en dagstur så er det jo perfekt avstand, så det er det ingenting i veien med.

Om du er av typen som vil handle litt i Sverige, så er jo det også enda nærmere faktisk, så du har virkelig alle muligheter åpne på Viken Hotell. Og naturligvis, om du er på hotellet for å slappe av, så er det helt perfekt det også. Det er nok av aktiviteter rundt i hotellet, og det at det er stille sted, hvor du kan finne ro. Bare kaste seg ned på den deilige senga og slappe fullstendig av. Som du ser så er det mye for enhver på Viken Hotell, og om du er lysten til en tur på østlandet, så kan du faktisk booke en billett på Viken Hotell. Skuffet blir du nok ikke.